бігунок

На блозі розміщені посилання на електронні ресурси для підготовки до ЗНО.

вівторок, 7 жовтня 2014 р.

Міжнародна освіта

Шановні батьки та учні. 
На поштову скриньку школи нещодавно прийшов лист наступного змісту.
Організація Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR / ACCELS ( American Councils ) доводить до Вашого відома інформацію щодо програми культурного обміну між Україною та Сполученими Штатами Америки для старшокласників „Програма обміну майбутніх лідерів” ( FLEX ).  

Програма FLEX фінансується  Державним департаментом США й адмініструється в Україні організацією American Councils за підтримки Міністерства освіти і науки та Посольства США в
України. Програма дає можливість українським школярам навчатись у школі в США протягом одного навчального року, проживаючи в американській сім’ї.

Програма FLEX розрахована на школярів -10 класів, які народилися в період з 01 січня 199 8 по 15 липня 2000року та володіють англійською мовою.

Програма FLEX проводиться на відкритій конкурсній основі та є безкоштовною для учасників.

Перший тур конкурсу для школярів з Івано-Франківська та області відбудеться 18 жовтня 2014 року о 09:00 за адресою:м. Івано-Франківськ, вул. Будівельників 24, ЗОШ №22.
Що необхідно мати при собі для участі в конкурсі:
  • оригінал свідоцтва про народження;
·       підписану учасником конкурсу та одним з його батьків  згоду на обробку персональних  даних (цей документ необхідно завантажити  з нашого вебсайту    www.americancouncils.org.ua /uk/pages/65 /) 
            УВАГА! Школярі, які не матимуть цього документу у день проведення конкурсу  
            до тестування допущені не будуть ! 
  • фотокартку 3Х4 (2014 року);
  • ручку.

Надсилаємо детальнішу інформацію, а саме: оголошення (флайер) щодо проведення першого туру тестування програми FLEX . Воно може безпосередньо використовуватись як рекламне оголошення для учнів Вашої школи. 

Заздалегідь вдячні Вам за співпрацю та увагу до нашого звернення. Будемо дуже раді бачити Ваших учнів учасниками  конкурсу.

З повагою,
Співробітники Програми FLEX 

Немає коментарів:

Дописати коментар