бігунок

На блозі розміщені посилання на електронні ресурси для підготовки до ЗНО.

пʼятницю, 10 січня 2014 р.

ЗНО

До уваги одинадцятикласників, батьків та вчителів!

Шановні учні-випускники, вчителі 11 класів!

       Наступив момент, коли необхідно не тільки вивчати навчальні предмети 11 класу, але й наполегливо готуватися до ЗНО, яке буде проходити в цьому році вже з перших днів червня.
       Тому хочу проінформувати, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 30.12.2013 року № 1/9-907 на порталі www.yandex.ua запущено в роботу безкоштовний інтернет-ресурс для вчителів і учнів «Яндекс. ЗНО» http://zno.yandex.ua
     Проект http://zno.yandex.ua базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, з яких проводилося ЗНО у 2010–2013 роках.
      Проте пам'ятайте, що даний ресурс http://zno.yandex.ua може використовуватися як один із елементів підготовки до ЗНО (він не є панацеєю). 

Головним, для успішної здачі ЗНО, є добре засвоєння програмового матеріалу з усіх предметів! 

     Використовуючи даний ресурс http://zno.yandex.ua учні можуть перевірити свої знання та орієнтовно визначити результат тестування, а батьки та вчителі перевірити їхні знання.

1 коментар:

  1. Доброго дня! А підручники з історії яких авторів ви б порадили як хороші для підготовки до ЗНО? Цікавлять довідники теж. Тут http://znoclub.com/istoriya-ukrainy/372-pravilna-literatura-dlya-pidgotovki-do-zno.html радять «Історія України» (Бойко О.Д.), серія «Україна крізь віки», «Історія України: повний курс підготовки для вступу до вищих навчальних закладів» (Кульчицький С. В. та Мицик Ю. А.) Дякую.

    ВідповістиВидалити