бігунок

На блозі розміщені посилання на електронні ресурси для підготовки до ЗНО.

пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Конкурс 50 слів

До уваги учнів! 

Нещодавно на шкільну поштову скриньку прийшов лист наступного змісту.

Для кожної людини важливим є здобування знань. Але в ХХІ-му столітті найбільшою цінністю є ІНФОРМАЦІЯ. Тож "наріжним каменем"  для  успіху  в  житті  є  ВМІННЯ  САМОСТІЙНО  ВІДШУКУВАТИ  ЇЇ  ТА  АНАЛІЗУВАТИ.
Тож і ми гарантуємо, що участь у нашому конкурсі збагатить учнів уміннями, конче потрібними їм у житті.
І ще. В конкурсі також є безсумнівно важливим та повчальним те, що людина визначить свій рівень виконання завдання не за принципом "бо так
хтось там кулуарно вирішив", а абсолютно за об'єктивними критеріями. Адже, й це також є раритетним, по завершенню конкурсу всі роботи ста кращих учасників будуть опубліковані на нашому сайті для всезагального огляду.
Повний текст умов проведення 29-го КОНКУРСУ "50 СЛІВ", ЯКИЙ ТРИВАТИМЕ З 20 ВЕРЕСНЯ ПО 20 ЖОВТНЯ, можете вже зараз скачати за адресою   http://quest.in.ua/ (і далі: заходи - 50 слів - 2014 - осінь), або прямий вхід:  http://quest.in.ua/uk-50sliv.osin2014 .
При цьому звертаємо увагу, що ми категорично не схвалюємо традиційне для значної кількості інших конкурсів колективне переписування робіт один у одного (натякаємо про так званий плагіат, див. підрозділ "Загальні положення" в умовах). Та й, узагалі, настирливо рекомендуємо учасникам:
 і перед тим, як вони отримають запитання, неспішно на декілька днів "засісти" за уважне ознайомлення з нашими правилами, які не мають аналогів, а потім і перед відправленням відповідей ще раз все уважно проглянути. Бо, як показала практика минулих років, уже були численні випадки, коли лідери набирали біля 60 балів, у той час, як дехто, перекреслюючи всі свої багатоденні потуги, мав і 5 балів, і 0 балів, і навіть -12 (мінус дванадцять!).
Також урахуйте таке: як показав досвід, у перші дні конкурсу досить часто сервер перевантажений настільки, що відхиляє спроби входу. Тож у такому випадку або почекайте день-два, або зверніться до нас напряму, і ми надішлемо запитання вкладеним файлом на вказаний e-mail.

З очікуванням позитивної реакції на цей лист,
голова оргкомітету конкурсу "50 слів",
голова ради ВДГО "Гармонійний розвиток"
Валерій Михайлович Косенко

Немає коментарів:

Дописати коментар